WTW unit kopen

WTW unit kopen

Wilt u een WTW unit kopen? Luchtverwarming Specialist is een erkende Brink dealer. In ons assortiment vindt u een prachtig aanbod aan (Brink) WTW units. Plaatst direct uw bestelling en geniet in afzienbare tijd van een behaaglijk binnenklimaat bij u thuis. Heeft u vragen over heteluchtverwarming? U contacteert Luchtverwarming Specialist via telefoonnummer: 073-5432401. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u snel geniet van een comfortabele temperatuur in uw woning.

WTW ventilatie voor uw woning

Met betrekking tot het kopen van een WTW unit heeft u diverse keuzes. Als specialist in (hete)luchtverwarming leveren wij zowel ventilatieproducten met warmteterugwinning als ventilatieproducten zonder warmteterugwinning. De volgende WTW units vindt u in ons assortiment:

Flair 300 en 400

Op ventilatiegebied zijn de Flair 300 en 400 echte pareltjes. Wilt u een ventilatietoestel kopen met een zeer laag geluidsniveau? Een ventilatietoestoel met een zeer laag energieverbruik? Dan koopt u een Flair WTW unit. Bovendien zijn toestellen van Flair voorzien van smartphone connectiviteit. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw ventilatie regelen met uw mobiele apparaat.

Een WTW unit kopen

Naast WTW units vindt u in ons assortiment een compleet aanbod aan producten met betrekking tot ventilatie en luchtverwarming. Neem op uw gemak een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Als initiatief van Jong Luchtverwarming vindt u meer informatie over onze dienstverlening op Facebook.

U plaatst eenvoudig uw bestelling via onze webshop. Daarnaast kunt u contact opnemen voor het aanvragen van een offerte. U kiest voor Luchtverwarming Specialist vanwege de volgende kenmerken: een ruime ervaring van meer dan 50 jaar, een telefonische helpdesk om u te helpen én gegarandeerd een snelle levering. Kortom, een WTW unit kopen doet u in de webshop van Luchtverwarming Specialist.

Meest verkochte producten

× Hoe kan ik je helpen?