WTW unit Brink

WTW unit Brink

Zoekt u een WTW unit van het merk Brink? Dan helpen wij u graag verder. Als erkende dealer van Brink Climate Systems vindt u bij ons prachtige toestellen en toebehoren. Zo kunt u onder andere bij Luchtverwarming Specialist terecht voor de volgende WTW units van Brink: Flair, Renovent Excellent, Renovent Sky en Air 70. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop en plaats vervolgens uw bestelling. Vragen? Stel ze gerust via telefoonnummer: 073-5432401 of stuur een mail naar: info@luchtverwarmingspecialist.nl. Binnen enkele werkdagen heeft u al een behaaglijk binnenklimaat bij u thuis.

Blink Flair 300 of 400

U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot ventilatie. U kunt dan denken aan centrale en decentrale ventilatie. Verder kunt u kiezen voor ventilatieproducten met én zonder warmteterugwinning. Zoekt u het allernieuwste product op het gebied van ventilatie? Dan raden wij ten zeerste Flair centrale ventilatie aan. U heeft hierbij keuze uit:

Kiest u voor een Flair WTW unit van Brink? Dan verkrijgt u een ventilatietoestel met een laag geluidsniveau, een laag energieverbruik én een smartphone connectiviteit. Dit is extreem handig, omdat u eenvoudig het toestel met uw mobiele toestel kunt bedienen. Verder kunt u het ventilatietoestel uitstekend combineren met een systeemmodule voor bevochtiging, reiniging, verwarming én koeling. Met andere woorden verkrijgt u een compleet ventilatiesysteem bij u thuis.

Bestel eenvoudig via onze webshop

Blader door ons assortiment, kies het juiste toestel of product en plaats vervolgens uw bestelling. Kunt u het juiste product niet vinden? Geef ons dan een belletje, zodat wij gericht met u kunnen meekijken. Samen zorgen we ervoor dat u het juiste ventilatieproduct bij u thuis verkrijgt.

Ook voor WTW installatie

Als initiatief van Jong Luchtverwarming zijn wij hedendaags uitgegroeid tot dé specialist in luchtverwarming- en ventilatiesystemen. U kiest met Luchtverwarming Specialist voor een ruime ervaring van meer dan vijftig jaar, scherpe prijzen én een professionele helpdesk. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor uw WTW unit van Brink.

Meest verkochte producten