WTW unit bestellen

WTW unit bestellen

U kunt eenvoudig via de webshop van Luchtverwarming Specialist een WTW unit bestellen. Als erkende dealer van Brink Climate Systems vindt u in ons assortiment de volgende Brink WTW units: Flair, Renovent Excellent, Renovent Sky en Air 70. Plaats direct uw bestelling en geniet binnen enkele werkdagen van een behaaglijk binnenklimaat. Eventuele vragen stelt u via het volgende telefoonnummer: 073-5432401 Samen zorgen we ervoor dat u te allen tijde een comfortabele temperatuur in uw woning heeft.

WTW ventilatie: Flair 300 en 400

Wilt u een WTW unit bestellen? Kies dan voor een Flair 300 of 400, dé pareltjes op ventilatiegebied. Deze ventilatietoestellen worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen

  • Een laag geluidsniveau;
  • Een laag energieverbruik;
  • Smartphone connectiviteit.

Bovendien kunt u een Flair toestel uitstekend combineren met een nieuwe systeemmodule voor bevochtiging, reiniging, verwarming én koeling. Kortom, u kiest met een Flair toestel voor een compleet ventilatietoestel bij u thuis.

Waarom Luchtverwarming Specialist?

Als initiatief van Jong Luchtverwarming bieden wij hedendaags een compleet assortiment op het gebied van luchtverwarming en ventilatie. Met een ruime ervaring van vijftig jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen, repareren én renoveren van luchtverwarmingssystemen. Bestelt u bij Luchtverwarming Specialist? Dan kunt u rekenen op kwaliteit, scherpe prijzen én een advies op maat. Niet elk ventilatietoestel is voor iedere woning geschikt. Laat u daarom adviseren door onze specialisten. Wij helpen u graag.

Een WTW unit bestellen

Heeft u het juiste product gevonden? Bestel uw WTW unit. Kunt u het gewenste product niet vinden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Zo kunt u bij ons terecht voor alle producten en onderdelen van het merk Brink. Om alvast kennis te maken met Luchtverwarming Specialist, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Meest verkochte producten

× Hoe kan ik je helpen?