Watergevoede luchtverwarming

Watergevoede luchtverwarming

Luchtverwarming is bij uitstek geschikt voor het verkrijgen van een aangenaam binnenklimaat. Bovendien is luchtverwarming gezond, duurzaam én energiezuinig. U kunt kiezen uit één van de volgende energiebronnen: gasgestookte luchtverwarming, watergevoede luchtverwarming én elektrische luchtverwarming. Is water in uw woning de energiedrager? Dan kunt u kiezen voor een Elan indirect gestookte luchtverwarmer. Bestel direct in de webshop van Luchtverwarming Specialist of neem contact op voor de mogelijkheden. Samen zorgen we voor een aangenaam binnenklimaat bij u thuis!

Een stille én efficiënte oplossing

Watergevoede luchtverwarming is zowel stil als efficiënt. Dit komt omdat een Elan toestel uitgerust is met een gelijkstroomventilator. U kunt één van de volgende toestellen van Elan bestellen in onze webshop:

  • Elan 2.0;
  • Elan 4.0.

Daarnaast vindt u diverse toehoren voor uw Elan in onze webshop. Wilt u passend advies voor dé juiste luchtverwarmer bij u thuis? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor Luchtverwarming Specialist?

Als verwarmingsinstallateur kennen wij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van luchtverwarmings- en ventilatiesystemen. U kunt bij Luchtverwarming Specialist rekenen op: originele Brink producten, scherpe prijzen én een professionele helpdesk. Bovendien staan wij voor u klaar bij het plaatsen én onderhouden van luchtverwarmingssystemen. Kortom, wij helpen u van A tot Z voor een aangenaam binnenklimaat!

Bestel direct

Heeft u het juiste product gevonden? Plaats dan direct uw bestelling. Enige vragen kunt u direct stellen via 073-5432401 of info@luchtverwarmingspecialist.nl. Om alvast kennis te maken met diverse oplossingen, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Luchtverwarming Specialist: voor het leveren, plaatsen én onderhouden van watergevoede luchtverwarming!

Meest verkochte producten