Ventilatie met warmteterugwinning

Ventilatie met warmteterugwinning

Wilt u een ventilatie met warmteterugwinning laten plaatsen in uw woning voor een aangenaam binnenklimaat? In de webshop van Luchtverwarming Specialist vindt u een uitgebreid aanbod aan WTW units. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden onder WTW ventilatie of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee, zodat u het juiste ventilatietoestel bij u thuis verkrijgt.

Diverse Brink WTW units voor uw woning

Als erkende dealer van Brink Climate Systems verkopen wij het complete productengamma van Brink. Met betrekking tot WTW units heeft u twee mogelijkheden, namelijk centrale en decentrale ventilatie. Onder WTW ventilatie vindt u de volgende mogelijkheden voor uw nieuwe WTW unit:

Welke vorm van ventilatie voor uw woning geschikt is, hangt af van de warmtetoevoer. Het is daarom belangrijk dat u voor het juiste ventilatietoestel kiest. Kent u enige twijfels over uw WTW unit? Laat u dan vrijblijvend adviseren omtrent ventilatie met warmteterugwinning. Zo winnen de Flair 300 en 400 steeds meer terrein aan populariteit. Dit komt omdat u het ventilatietoestel eenvoudig kunt combineren met een systeemmodule voor bevochtiging, reiniging, verwarming én verkoeling. Dit zorgt ervoor dat u de beschikking krijgt over een compleet ventilatiesysteem in uw woning.

Bespaar energiekosten met WTW ventilatie

Ventilatie met warmteterugwinning zorgt voor diverse voordelen bij u thuis. In korte tijd bespaart u namelijk aanzienlijk op uw energiekosten. Een WTW ventilatie is derhalve zeer voordelig voor uw portemonnee. Bovendien heeft u te allen tijde schone lucht in uw woning. WTW ventilatie is daarom zowel goed voor uw gezondheid als voor uw portemonnee.

Bestel direct uw WTW ventilatie

Kies de juiste WTW unit in onze webshop en plaats uw bestelling. Wij dragen vervolgens zorg voor een snelle levering, zodat u snel de beschikking bij u thuis heeft over ventilatie met warmteterugwinning. Vragen? Contacteer ons via telefoonnummer: 073-5432401 of stuur een mail naar: info@luchtverwarmingspecialist.nl.

Meest verkochte producten

× Hoe kan ik je helpen?