• Originele Brink Filters
  • Specialist in luchtverwarming
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Telefonische Helpdesk
  • Brink Climate Systems Dealer
gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat

Over ons

Jong Luchtverwarming is uw partner als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke verwarming. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en beschikken over een brede kennis van alle merken luchtverwarming. Jong Luchtverwarming is gespecialiseerd in het plaatsen, repareren en renoveren van alle luchtverwarmingssystemen. Ook kunnen wij uw oude verwarmingssysteem renoveren. Wij leveren diverse onderdelen, zowel voor de nieuwe als oudere systemen. Meer informatie over de werkzaamheden van Jong Luchtverwarming vindt u op onze bedrijfswebsite.

Webshop
Sinds kort bieden wij u ook het gemak van online bestellen. Wij heten u van harte welkom in onze webshop waar u voor uw WTW-unit de originele Brink filters kunt bestellen. Onze webshop bevat alle luchtfilters voor de gangbare systemen voor een aantrekkelijke prijs. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij het installeren van service-onderdelen.

Bent u op zoek naar een onderdeel of filter dat niet in onze webshop staat of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met een vakkundig advies.