Blocks - WTW filters

Bij Luchtverwarming Specialist vindt u een uitgebreid aanbod aan Brink WTW filters. De vervuilde lucht wordt bij een WTW unit afgezogen om vervolgens gefilterde lucht terug uw woning in te blazen. Om alles uit uw woning en omgeving te halen, is het van belang om uw balansventilatiesysteem goed te onderhouden. Het regelmatig vervangen van WTW filters is hierbij een must. Koop uw WTW filter in onze webshop of neem contact op voor meer informatie.

Brink WTW filters: Flair en Renovent

Heeft u een WTW unit als ventilatiesysteem bij u thuis? Bij een WTW unit wordt er op een energiezuinige manier gebruikgemaakt van warmteterugwinning. U kunt kiezen tussen een G3, F6 of F7 filter. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid stof die u uit de lucht wilt filteren. U kunt bij Luchtverwarming Specialist terecht voor de volgende WTW filters:

Dé specialist in heteluchtverwarming

Luchtverwarming Specialist is een initiatief van Jong Luchtverwarming. Als één van de eerste verwarmingsinstallateurs hebben wij luchtverwarmingssystemen ontwikkeld en op de markt gebracht. Bent u op zoek naar een partner of producten op het gebied van luchtverwarmings- en ventilatieoplossingen? Wij helpen u graag.

Bestel filters voor uw WTW unit

Als specialist in luchtverwarmings- en ventilatiesystemen zorgen wij voor een comfortabel binnenklimaat bij u thuis. Heeft u vragen of kunt u niet de juiste WTW filters vinden? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten denken gericht met u mee en zorgen dat u de juiste producten bestelt.