Blocks - Ventilatie en luchtverwarming roosters

Op zoek naar ventilatie en luchtverwarming roosters? Bij Luchtverwarming Specialist kunt u uitstekend terecht voor diverse roosters. Door het plaatsen van roosters worden ruimtes op het kantoor of bij u thuis optimaal geventileerd. U vindt bij ons:

Passend assortiment van vloerroosters

Roosters zijn geschikt voor de toevoer van gekoelde en verwarmde lucht in woonhuizen, winkels, kantoren en bedrijfspanden. Bij Luchtverwarming Specialist kunt u terecht voor de volgende vloerroosters: toevoerroosters, aluminium vloerroosters en vloerretourroosters.

Wandroosters voor een optimaal ventileren

Naast vloerroosters vindt u ook in ons assortiment diverse wandroosters. Gedacht kan worden aan onder andere toevoerroosters en retourroosters.

Wij zijn dé specialist in luchtverwarming!

Als erkende installateur van Brink Climate Systems zijn wij dé specialist in heteluchtverwarming. Van luchtverwarming roosters tot filters, voor al uw wensen op het gebied van heteluchtverwarming komt u naar Luchtverwarming Specialist.

Luchtverwarming Specialist is een initiatief van Jong Luchtverwarming. Als één van de eerste verwarmingsinstallateurs hebben wij luchtverwarmingssystemen ontwikkeld en op de markt gebracht. Bent u op zoek naar een partner of producten op het gebied van luchtverwarmings- en ventilatieoplossingen? Wij helpen u graag!